Олів’є зі свіжими огірками

  • Вигляд
    20


20 хв.

8 порцій

Смачний «Олів’є» завжди асоціюється із веселощами та святами, тому не псуватимемо гостям настрій та приготуємо омріяний салат. Тим більше, що це дуже просто та відносно швидко!

складові

  • Варена ковбаса (лікарська) –
    250 г
  • Яйця курячі (варені) –
    6 штук
  • Відварна картопля) –
    250 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Огірки (свіжі) –
    3 штуки
  • Зелений горошок (консервований) –
    200 г
  • Майонез –
    250 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Зелень (для прикрас) –
    1 гілочка

Покроковий рецепт приготування

Наріжте ковбасу, картопля, морква, огірки та яйця на дрібні кубики.


Горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою і злегка обсушіть на паперовому рушнику.

Олів'є зі свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 2

У глибокій мисці змішайте горошок, яйця, ковбасу, картопля, морква та огірки.

Олів'є зі свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 3

Додайте сіль, мелений перець, майонез та акуратно перемішайте салат ложкою.

Олів'є зі свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 4

Готовий олів’є викладіть на гарну тарілку і прикрасьте зеленню.

Олів'є зі свіжими огірками - фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]